Stenprosjekt AS

Natursten - Benkeplater - Fliser - Mosaikk - Installasjon

Naturstein butikk i Oslo. Alle typer of Naturstein til benkeplater, gulv, vegg, badrum og kjøkken. Spesialiserer i fabrikasjon av benkeplater til kjøkken; Kalkstein benkeplate, Granit benkeplate og Marmor benkeplate. Vi selger også fliser, stein mosaikk og glass mosaikk. Vi har naturstein servanter i marmor og granit,servant batterier og Kjøkken batterier fra Tapwell.  

Stenprosjekt takes over Stenhuset

Stenprosjekt is now the new owner of Stenhuset. We are having a huge lagersalg to clear out old inventory, there is 30 - 80% off Naturstein, Fliser, Mosaikks, Beneplater and much more. Come and check it out , we are open Mandag til Fredag 08:00- 17:00, and Lørdag 10:00 til 16:00.

STENHUSET as

Grini Næringspark 8 D, 1361 Østerås

TEL: 90 72 19 27